غذاهای سنتی کیش بسیار خوشمزه می باشند که طرز تهیه آنها نسل به نسل از گذشته تا به امروز منتقل شده اند . غذاهای کیش اکثرا غذاهای دریایی هستند در این مطلب به توضیحاتی در مورد آن پرداخته ایم.

غذهای محلی را می توان در رستوران های کیش  صرف نمود و از طعم و مزه بی نظیر آن ها لذت برد . برخی ها با دیدن ظاهر مدرن کیش تصور می کنند که این جزیره پیشینه ای ندارد در صورتی که چنین نیست و با مطالعه تاریخچه کیش متوجه خواهند شد که این منطقه حوادث و اتفاقات متعددی را در گذر قرن ها به خود دیده است . در میان جاذبه های کیش و غذاهای سنتی آن نشانه هایی از قدمت و فرهنگ غنی این جزیره به چشم می خورد .

[caption id="attachment_5243" align="aligncenter" width="640"]غذاهای محلی کیش غذاهای محلی کیش[/caption]

برخی از غذاهای کیش عبارتند از :

  • مرگوگ یا مرقوق : نوعی خورشت محلی مخصوص بومیان کیش است .
  • هریسه : این غذا با گندم خیس خورده ، گوشت مرغ یا گاو ، نمک ، هل و دارچین درست می شود و بعد از طبخ میکس می گردد .
  • مضروبه : این غذا از ترکیب ماهی ، نوعی سبزی و سیر به دست می آید .
  • برنج شکری یا محمر : نوعی برنج شیرین که با ماهی سرو می شود .
  • برنج مجبوس : این غذا نوعی پلو با ادویه‌ خاص عربی است که با گوشت ، مرغ یا ماهی طبخ می‌شود .
  • سمک مشوی : این غذا ماهی سرخ شده مخصوص جزیره است .

لذت سفر غذاهای ,ماهی ,نوعی ,برنج ,جزیره ,محلی ,غذاهای سنتی منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

speesi فروشگاه اینترنتی ایمن شاپ متنوع ترین فروشگاه ایرانیان تخفیف ویژه فروشگاه فیلم ایران غدیریه | غدیر دو راهی حق و باطل ماه مطلب - مطالب گوناگون