غذاهای سنتی کیش بسیار خوشمزه می باشند که طرز تهیه آنها نسل به نسل از گذشته تا به امروز منتقل شده اند . غذاهای کیش اکثرا غذاهای دریایی هستند در این مطلب به توضیحاتی در مورد آن پرداخته ایم.
غذهای محلی را می توان در رستوران های کیش صرف نمود و از طعم و مزه بی نظیر آن ها لذت برد . برخی ها با دیدن ظاهر مدرن کیش تصور می کنند که این جزیره پیشینه ای ندارد در صورتی که چنین نیست و با مطالعه تاریخچه کیش متوجه خواهند شد که این منطقه حوادث و اتفاقات متعددی را در گذر قرن ها به خود دیده است . در میان جاذبه های کیش و غذاهای سنتی آن نشانه هایی از قدمت و فرهنگ غنی این جزیره به چشم می خورد .
[caption id="attachment_5243" align="aligncenter" width="640"] غذاهای محلی کیش[/caption]
برخی از غذاهای کیش عبارتند از :
- مرگوگ یا مرقوق : نوعی خورشت محلی مخصوص بومیان کیش است .
- هریسه : این غذا با گندم خیس خورده ، گوشت مرغ یا گاو ، نمک ، هل و دارچین درست می شود و بعد از طبخ میکس می گردد .
- مضروبه : این غذا از ترکیب ماهی ، نوعی سبزی و سیر به دست می آید .
- برنج شکری یا محمر : نوعی برنج شیرین که با ماهی سرو می شود .
- برنج مجبوس : این غذا نوعی پلو با ادویه خاص عربی است که با گوشت ، مرغ یا ماهی طبخ میشود .
- سمک مشوی : این غذا ماهی سرخ شده مخصوص جزیره است .
لذت سفر غذاهای ,ماهی ,نوعی ,برنج ,جزیره ,محلی ,غذاهای سنتی منبع
درباره این سایت